Het chalet

Het chalet - Chalet Zeeland

Het Chalet

De huizen vormen een ’twee onder een kap’ woning, zonder directe buren. Ze zijn buiten de bebouwde kom, aan de Fort den Haakweg die vanuit het centrum van Vrouwenpolder naar de Noordzee loopt. De loopafstand tot het strand is 5 minuten.

Nummer 40 is een gerenoveerd boerenhuis. Er is een groot terras/parkeerplaats aan de voorzijde, een oprit naar een grote op de zon gelegen achtertuin met terras en gazon. Een ruime schuur vormt de afscheiding naar een tweede speel- en zonneweide (grasveld). Er is ruime parkeergelegenheid op eigen grond.

Nummer 42 was oorspronkelijk de boerenschuur die in de loop der jaren in steen is opgetrokken en uitgebouwd. Ook deze woning is gerenoveerd. Er is een ruime tuin en eigen parkeergelegenheid.

Onze huizen maken geen deel uit van een vakantiepark. Een deel van de achtertuin in ingericht als fruit tuin (appels, peren, pruimen, kersen en bramen).

Op het naastgelegen perceel is een tennispark met parkeerplaats. Het is mogelijk een tennisbaan te huren. Opzij van onze woningen kijkt u uit op het natuurgebied waar eens Fort den Haak stond.

Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s is beschikbaar op het eigen terrein. De gehele tuin en oprit zijn voorzien van hekwerk en poort, bedoeld om de herten uit de duinen tegen te houden, maar ook handig voor kinderen.

Indeling woning nummer 40:

Begane grond: Hal met kelderkast en toilet. Zonnige woonkamer met open keuken, afwasmachine aanwezig. Aangebouwde bijkeuken met vriezer, wasmachine en droger met toegang tot badkamer met douche en toilet. De woonkamer heeft een zithoek met 2 banken, fauteuils en TV (via internet). De eetkamertafel biedt ruimte voor 8 personen. WiFi is gratis te gebruiken. In de woning zijn boeken, gezelschapspelen en sjoelbak.

De keuken is voorzien van 2 werkbladen met spoelunit, oven/magnetron, vaatwasmachine, koelkast, en veel kastruimte. Koffiezetapparaat, waterkoker, etc. zijn aanwezig. In de bijkeuken een werkblad waaronder een tweede koelkast, wasmachine, droogmachine, en een grote dubbele hotelkeuken spoelbak. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot een badkamer met grote  douche en toilet.

Eerste verdieping: 4 slaapkamers, iedere kamer ingericht voor 2 personen. 3 kamers hebben een tweepersoon ledikant (1x160x200 en 2x140x200 cm) en 1 kamer met stapelbed (90×195 cm). Kinderledikantjes zijn beschikbaar. De kamers zijn deels voorzien van een wastafel en kastruimte. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. De ramen van de slaapkamers zijn voorzien van uitneembare vliegenhorren.

Het hele huis is voorzien van een gasgestookte centrale verwarming. In de woonkamer staat een houtkachel. Open haardhout ligt onder het afdak achter de schuur van huis 40. De losstaande schuur staat in de tuin en dient als opslagruimte van  tuingereedschap, tuinmeubilair, parasols, droogmolen, bolderwagens, kinderstoel, ledikantje e.d.  Een gasgestookte barbecue is beschikbaar. Fietsen kunnen gehuurd worden in het dorp.

Achter het huis is een groot op de zon gelegen terras met tuinmeubilair en parasols. Twee dak platanen bieden schaduw. Achter de schuur bevindt zich een groot afgesloten grasveld met volop speelruimte.

De indeling van woning  nummer 42:

Benedenverdieping: Hal waarin badkamer/toilet en gangkast met wasmachine/droger , grote zonnige woonkamer, volledig ingerichte keuken, De woonkamer heeft een zithoek met een bank en fauteuils. Een extra droger staat opgesteld in het schuurtje. Audio/video apparatuur , cd, dvd, en TV (kabel) zijn aanwezig. De eetkamertafel biedt ruimte voor 8 personen. WiFi is gratis te gebruiken. In de woning zijn boeken, gezelschapsspellen, sjoelbak etc. aanwezig.

voordeur 42 -chaletzeeland

voordeur 42

gang beneden huis 42 -chaletzeeland

gang in 42

keuken huis 42 -chaletzeeland

keuken 42

keuken huis 42 -chaletzeeland

keuken 42

badkamer/toilet beneden huis 42 -chaletzeeland

badkamer beneden in 42

keuken huis 42 -chaletzeeland

keuken 42

eetkamer huis 42 -chaletzeeland

eethoek 42

zitkamer huis 42 -chaletzeeland

zithoek 42

zitkamer huis 42 -chaletzeeland

zithoek 42

houtkachel huis 42 -chaletzeeland

houtkachel in 42

woonkamer huis 42 -chaletzeeland

zithoek in woonkamer 42

badkamer/toilet boven huis 42 -chaletzeeland

badkamer boven in 42

De keuken is voorzien van werkblad met spoelunit, oven/magnetron, koelkast, afwasmachine en veel kastruimte. Koffiezet apparaat, waterkoker, etc. zijn aanwezig.

slaapkamer 1 huis 42 -chaletzeeland

slaapkamer 42

slaapkamer 2 huis 42 -chaletzeeland

slaapkamer 42

slaapkamer 3 huis 42 -chaletzeeland

slaapkamer 42

Eerste verdieping: 3 slaapkamers, iedere kamer ingericht voor minimaal 2 personen. 2 kamers hebben een tweepersoon ledikant (2x180x200 cm) en de andere kamer heeft  twee 1 persoons boxspring bedden (2x80x200). In deze kamer is ook nog een opklapbed beschikbaar.  Kinderledikantjes zijn beschikbaar voor de jongsten. Twee kamers zijn voorzien van een wastafel met warm en koud stromend water. Voorts een ruime afsluitbare overloop met een stapelbed (2 personen) en een grote badkamer met douche en wastafel en tweede toilet. De ramen van de slaapkamers zijn voorzien van uitneembare vliegenhorren. Zolderverdieping: Bergruimte toegankelijk via een vlizotrap op de overloop. Normaliter afgesloten. Het gehele huis is voorzien van een gasgestookte centrale verwarming.​

slaapruimte 4 huis 42 chaletzeeland

overloop 42 met slaapplaats

zithoek slaapkamer 1- chaletzeeland

zithoek slaapkamer 42

extra bed huis 42 slaapkamer 3- chaletzeeland

opklapbed slaapkamer 42

​De losstaande schuur staat in de tuin en dient als opslag ruimte van tuingereedschap, In de schuur is een extra wasdroger opgesteld. Tuinmeubilair, parasols, droogmolen. Een  gas gestookte barbecue is beschikbaar. Achter het huis is een groot op de zon gelegen terras met tuinmeubilair en parasols beschikbaar.

Achter de schuur bevindt zich een groot afgesloten grasveld met speeltoestellen en trampolines. Afgesloten speelruimte is volop aanwezig.​

trampoline in tuin achter 40/42 -chaletzeeland

speelgoed 40/42

terras achte huis 42 -chaletzeeland

terras achter 42

terras achter huis 42 -chaletzeeland

terras achter 42