Het chalet

Het chalet - Chalet Zeeland

Het Chalet

Beide huizen vormen een “twee onder een kap” woning, vrijstaand, zonder directe buren, buiten de bebouwde kom, aan de Fort den Haakweg, die vanuit het centrum van het dorp naar de Noordzee loopt. De loopafstand tot het strand is ongeveer 3 minuten.

voorzijde 40/42 chalet zeeland

42 en 40

voorkant huis 40 (rechts) en 42 (links) chaletzeeland

42 en 40

Duinovergang Fort den Haakweg -chalet zeeland

duinovergang

Het van oorsprong boerenhuis (no.40), uit de dertiger jaren met alle stijlkenmerken van dien, is volledig gerenoveerd en uitgerust met alle gemakken van de huidige tijd. Er is een groot terras/parkeerplaats aan de voorzijde, een oprit naar een grote op de zonzijde gelegen achtertuin met terras en gazon. Een ruime schuur vormt de gedeeltelijke afscheiding naar een tweede speel- en zonneweide (grasveld). Er is ruime parkeergelegenheid op eigen grond. Huis no.42 was oorspronkelijk de boerenschuur die in de loop der jaren in steen opgetrokken en uitgebouwd is. Deze woning is volledig ingericht voor verhuur en is inmiddels gerenoveerd. Ook deze woning heeft een ruime tuin en eigen parkeergelegenheid. Onze huizen maken geen deel uit van een vakantiepark. Een deel van de achtertuin in ingericht als fruit tuin (appels, peren, pruimen, kersen en bramen).

terras achter huis 40 -chalet zeeland

terras achter 42

terras achter huis 42 -chalet zeeland

terras achter 42

boomgaard huis 40 -chalet zeeland

boomgaard achter 40

tennispark naast huis 40 -chalet zeeland

tennispark naast 40

grasveld achter huis 40 -chalet zeeland

gazon achter 40

(vrije) parkeerplaats tennisbaan -chalet zeeland

parkeer plaats tennispark

Op het naastgelegen perceel is een tennispark met parkeerplaats. (de tennisbaan is te huur voor ongeveer EUR 12,- per uur). Opzij van onze woningen kijkt u uit op het natuurgebied waar eens het Fort den Haak stond. De woningen zijn beide volledig ingericht en hebben ieder vaste slaapplaatsen voor 8 personen.  Extra kinderledikantjes zijn aanwezig.

parkeer en speelruimte voor 40 en 42 -chalet zeeland

parkeerplaats voor 40/42

speelweide achter 40/42 -chalet zeeland

speelweide achter 40/42

afgesloten terrein van ons chalet in Vrouwenpolder -chaletzeeland

geheel omsloten tuin

Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s is beschikbaar op de eigen terrein. De gehele tuin en oprit zijn voorzien van hekwerk en poort, met name bedoeld om de herten uit de duinen tegen te houden, tevens geschikt om de kleinsten onder ons onder controle te houden.

oprit huis 40 -chaletzeeland

oprit 40

terras achter huis 42 -chalet zeeland

terras achter 42

terras achter huis 40 -chalet zeeland

terras achter 40

De indeling van woning no.40 is als volgt:

Benedenverdieping: Hal/entree met gang waarin kelderkast en toilet, grote zonnige woonkamer, met open verbinding naar de keuken, afwasmachine aanwezig, via de keuken komt u in de aangebouwde bijkeuken, vriezer, wasmachine en droger aanwezig, met toegang tot badkamer met grote douche en toilet. De woonkamer heeft een zithoek met 2 banken fauteuils. TV (via internet) is aanwezig. Voorts een eetkamertafel met ruimte voor 8 personen. WiFi internet verbinding is gratis te gebruiken. In de woning zijn boeken, gezelschapspelen, sjoelbak etc. aanwezig voor grote en kleine kinderen.

voordeur huis 40 -chaletzeeland

voordeur 40

Bij keuken met toilet en badkamer huis 40 -chaletzeeland

bijkeuken 40

badkamer beneden in huis 40 -chalet zeeland

badkamer beneden in 40

keuken huis 40 -chalet zeeland

keuken in 40

open keuken in huis 42 -chalet zeeland

open keuken in 40

achteringang naar huis 40 -chaletzeeland

achteringang 40

De keuken is voorzien van 2 werkbladen met spoelunit, oven/magnetron, vaatwasmachine, koelkast, en veel kastruimte. Koffiezet apparaat, waterkoker, etc. zijn aanwezig. In de bijkeuken een werkblad waaronder een tweede koelkast, wasmachine, droogmachine, en een grote dubbele hotelkeuken spoelbak. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot een badkamer met grote  douche en toilet.

doorkijk naar open keuken huis 40 -chaletzeeland

huiskamer 40

zithoek huis 40 -chaletzeeland

zitgedeelte 40

eetkamer huis 40 -chaletzeeland

eet gedeelte 40

zithoek huis 40 -chaletzeeland

zithoek 40

open keuken 40 -chaletzeeland

open keuken 40

houtkachel in huis 40 -chaletzeeland

houtkachel in 40

Eerste verdieping: 4 slaapkamers, iedere kamer ingericht voor 2 personen. 3 kamers hebben een tweepersoon ledikant (1x160x200 en 2x140x200 cm) en 1 kamer heeft een stapelbed (2x 90×195 cm). Kinderledikantjes zijn beschikbaar voor de jongsten. De kamers zijn deels voorzien van een wastafel met warm en koud stromend water en kastruimte. Voorts een overloop en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De ramen van de slaapkamers zijn voorzien van uitneembare vliegenhorren.

badkamer/toilet boven in huis 40 -chaletzeeland

badkamer boven in 40

slaapkamer 1 huis 40 -chaletzeeland

slaapkamer 40

slaapkamer 2 huis 40 -chaletzeeland

slaapkamer 40

slaapkamer 3 huis 40 -chaletzeeland

slaapkamer 40

overloop in huis 40 -chaletzeeland

overloop 40

slaapkamer 4 huis 40 -chaletzeeland

slaapkamer in 40

Zolderverdieping: Bergruimte toegankelijk via een vlizotrap op de overloop. Normaliter afgesloten. Het gehele huis is voorzien van een gasgestookte centrale verwarming. In de woonkamer is een houtkachel aanwezig. Open haardhout is voorhanden onder het afdak achter de schuur van huis 40. De losstaande schuur staat in de tuin en dient als opslag ruimte van tuingereedschap, tuinmeubilair, parasols, droogmolen, bolderwagens, kinderspeelgoed, zandbak, kinderstoel, ledikantje e.d.  Een gasgestookte barbecue is beschikbaar. Fietsen   kunnen gehuurd worden in het dorp (EUR 5 per dag).

speelattributen -chaletzeeland

speelgoed 40/42

speelattributen -chalet zeeland

speelgoed 40/42

babybed huis 40 -chaletzeeland

babybed 40

trampolines huis 40/42 -chaletzeeland

trampolines 40/42

trampolines huis 40/42 -chaletzeeland

trampolines 40/42

speelattributen -chaletzeeland

speelgoed 40/42

Achter het huis is een groot op de zon gelegen terras met tuinmeubilair en parasols beschikbaar. Twee dakplatanen (bomen) bieden schaduw voor hen die daar behoefte aan hebben. Achter de schuur bevindt zich een groot afgesloten grasveld met speeltoestellen en trampolines. Speelruimte is volop aanwezig.

oprit naast huis 40 -chaletzeeland

oprit huis 40

poort oprit 40 -chaletzeeland

poort oprit 40

achtertuin huis 40 -chaletzeeland

gazon huis 40

De indeling van woning no.42 is als volgt:

Benedenverdieping: Hal/entree met gang waarin badkamer/toilet en gangkast waar ook een wasmachine/droger staat opgesteld, grote zonnige woonkamer, volledig ingerichte keuken, De woonkamer heeft een zithoek met een bank en 5 fauteuils. Een extra droger staat opgesteld in het schuurtje  bij het terras. Audio/video apparatuur , cd, dvd, en TV (kabel) zijn aanwezig. Voorts een eetkamertafel met ruimte voor 8 personen. WiFi internet verbinding gratis te gebruiken. In de woning zijn boeken, gezelschapsspellen, sjoelbak etc. aanwezig voor grote en kleine kinderen.

voordeur 42 -chaletzeeland

voordeur 42

gang beneden huis 42 -chaletzeeland

gang in 42

keuken huis 42 -chaletzeeland

keuken 42

keuken huis 42 -chaletzeeland

keuken 42

badkamer/toilet beneden huis 42 -chaletzeeland

badkamer beneden in 42

keuken huis 42 -chaletzeeland

keuken 42

eetkamer huis 42 -chaletzeeland

eethoek 42

zitkamer huis 42 -chaletzeeland

zithoek 42

zitkamer huis 42 -chaletzeeland

zithoek 42

houtkachel huis 42 -chaletzeeland

houtkachel in 42

woonkamer huis 42 -chaletzeeland

zithoek in woonkamer 42

badkamer/toilet boven huis 42 -chaletzeeland

badkamer boven in 42

De keuken is voorzien van werkblad met spoelunit, oven/magnetron, koelkast, afwasmachine en veel kastruimte. Koffiezet apparaat, waterkoker, etc. zijn aanwezig.

slaapkamer 1 huis 42 -chaletzeeland

slaapkamer 42

slaapkamer 2 huis 42 -chaletzeeland

slaapkamer 42

slaapkamer 3 huis 42 -chaletzeeland

slaapkamer 42

Eerste verdieping: 3 slaapkamers, iedere kamer ingericht voor minimaal 2 personen. 2 kamers hebben een tweepersoon ledikant (2x180x200 cm) en de andere kamer heeft  twee 1 persoonsboxspring bedden (2x80x200). In deze kamer is ook nog een opklapbed beschikbaar.  Kinderledikantjes zijn beschikbaar voor de jongsten. Twee kamers zijn voorzien van een wastafel met warm en koud stromend water. Voorts een ruime afsluitbare overloop met een stapelbed (2 personen) en een grote badkamer met douche en wastafel en tweede toilet. De ramen van de slaapkamers zijn voorzien van uitneembare vliegenhorren. Zolderverdieping: Bergruimte toegankelijk via een vlizotrap op de overloop. Normaliter afgesloten. Het gehele huis is voorzien van een gasgestookte centrale verwarming.​

slaapruimte 4 huis 42 chaletzeeland

overloop 42 met slaapplaats

zithoek slaapkamer 1- chaletzeeland

zithoek slaapkamer 42

extra bed huis 42 slaapkamer 3- chaletzeeland

opklapbed slaapkamer 42

​De losstaande schuur staat in de tuin en dient als opslag ruimte van tuingereedschap, In de schuur is een extra wasdroger opgesteld. Tuinmeubilair, parasols, droogmolen. Een  gas gestookte barbecue is beschikbaar. Achter het huis is een groot op de zon gelegen terras met tuinmeubilair en parasols beschikbaar.

Achter de schuur bevindt zich een groot afgesloten grasveld met speeltoestellen en trampolines. Afgesloten speelruimte is volop aanwezig.​

trampoline in tuin achter 40/42 -chaletzeeland

speelgoed 40/42

terras achte huis 42 -chaletzeeland

terras achter 42

terras achter huis 42 -chaletzeeland

terras achter 42